Magazin ve sanat turu (7 Aralık 2020) 

7 Aralık 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 07.12.2020 - 17:12

  • 1

    Maradona'nın aylık gideri ortaya çıktı

    Diego Armando Maradona'nın hayattayken aylık 100 bin euro civarında harcama yaptığı açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Öykü Çelik Survivor 2021'de

    Survivor 2021 için Acun Ilıcalı'nın ilk yarışmayı oyuncu Cemal Hünal olarak açıklamasının ardından Survivor'a gidecek ikinci yarışmacı da belli oldu. Kadrosu şekillenmeye başlayan yarışma için Hünal'ın ardından oyuncu Öykü Çelik de Dominik'e gidiyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Breaking Bad yıldızı Bryan Cranston: Hala koku ve tat alamıyorum

    Yaklaşık 5 ay önce corona virüse yakalanan Breaking Bad yıldızı Bryan Cranston, koku ve tat duyularının hala yerine gelmediğini ifade etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'nda arsa aldı

    Cem Yılmaz’la ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları’nda alan Serenay Sarıkaya, buradan ev sahibi olmak için 1.5 dönümlük arsa satın aldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Yarım asırlık tarih Rexx Sineması yıkılıyor

    Kadıköy'ün simge sinema salonlarından Rexx'de yıkım çalışmaları başladı. Sinema binasının etrafı metal saclarla çevrildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Pelin Akil: Yüzüne söyleyemeyeceğiniz bir şeyi klavye üzerinden yazabilmek normalleşti

    Birleşmiş Milletler Kadın Birimi (UN Women)’nin başlattığı siber şiddetle mücadeleye destek olan Pelin Akil, “Birinin yüzüne söyleyemeyeceğiniz bir şeyi sosyal medyada klavye üzerinden yazabilmek normalleşmeye başladı” dedi.

     HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Topkapı Sarayı'nda beton sıvanın altından 500 yıllık süsleme çıktı

    Topkapı Sarayı’nda Türk süsleme sanatının en eski örneklerinden 'saz yolu' üslubuna ait bezemeler bulundu. Üzeri kara beton sıva yapılarak kapatılan bezemenin 500 yıllık olduğu düşünülüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    Tamer Karadağlı'dan nostalji: 1996 yılındaki arabam

    Oyuncu Tamer Karadağlı, geçmiş yıllardan yayınladığı bir fotoğraf karesinde 1996 yılındaki arabasını paylaştı. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    Damon Albarn hükümeti eleştirdi: Sadece futbol ruhumu doyurmuyor

    Şarkıcı Damon Albarn, Birleşik Krallık hükümetinin corona virüse müdahale biçimini eleştirdi. Albarn, Birleşik Krallık hükümetini sanattan anlamamakla da suçlayarak, "Sadece futbol ruhumu doyurmuyor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Yeşilçam'ın Zagor'u Levent Çakır'a emniyetten destek

    Sinema camiasında Levent Çakır ismiyle tanınıp Zagor karakterine hayat veren "Yeşilçam emekçisi" Şükrü Ocak, hastaneden taburcu edildikten sonra kendisine refakat edecek kimsesi olmadığı için Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un yardımıyla evine döndü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Oyuncu Bade İşçil'den aşı açıklaması: Sağlıkçılarımız ne diyorsa onu yapacağız

    Aşı tartışmaları hakkında yorumda bulunan oyuncu Bade İşçil, "Bizim sağlıkçılarımız ne diyorsa onlardan daha iyi bilemeyiz, ne yap derlerse yapacağız" diye konuştu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Antik Harran Ören Yeri'ndeki eserlerin müzeye hassas yolculuğu

    Şanlıurfa'nın UNESCO adayı tarihi Harran ilçesindeki kazılarda bulunan eserler, 6 titiz aşamadan geçtikten sonra müzede sergileniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Ara Güler Universal Sanal Sergi 16 Aralık'ta açılacak

    Usta fotoğrafçının 60 yıllık seyahatleri, yoğun çalışmaları ve fotoğrafçılığa adanmış yaşamı boyunca elde ettiği başarılar sanal sergide yer alacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 14

    Vahide Perçin ve Taner Ölmez'e Latin Amerika'dan ödül

    Latin Amerika'da televizyon sektörünün ödüllerinden biri olan Produ Ödülleri'nde 'En İyi Yabancı Kadın Oyuncu' ödülü Vahide Perçin'e 'En İyi Yabancı Erkek Oyuncu' ödülü ise Taner Ölmez'e verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Van'ın Şamran Kanalı'nda UNESCO hazırlığı

    Urartu Krallığı döneminde yapılan ve dünya su mühendisliği harikası olarak kabul edilen 51 kilometre uzunluğundaki 3 bin yıllık Şamran Kanalı'nın dünya miras listesine girmesi için hazırlıklara başlandığı bildirildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Müzisyen Engin Nurşani yoğun bakımda

    Hastanede bir süredir tedavi altında olan müzisyen Engin Nurşani'nin sağlık durumu hakkında eşi açıklama yaptı. Eşi, Dilek Nurşani, "11 gündür yoğun bakımda ama eşimin bilinci kapalı değil" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Çok yönlü kültür adamı: Abidin Dino

    iSanat hayatı boyunca 50'nin üzerinde sergiye imza atan usta ressam Abidin Dino, vefatının 27'nci yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Çin mahkemesinden Hollandalı koleksiyoncuya: Heykeli teslim et

    Çin'in Fujian eyaletindeki Yangchun köyü sakinleri, Hollandalı sanat koleksiyoncusuna açtıkları davayı kazandı. Mahkeme köylülerin tapınaklarından çalındığını söylediği Buda heykelini teslim etmesi yönünde karar verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    Sanatçı Nuri Sesigüzel'den iddialara yanıt: Sevdiklerim üzülmesin gayet iyiyim

    Sanatçı Nuri Sesigüzel’in hayatını kaybettiğine dair haberlere yanıt verdi: Sevdiklerim üzülmesin gayet iyiyim

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    MasterChef'te kim elendi? (Ebru mu Serhat mı ve Eray mı?)

    MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kim elendi? sorusu yanıt buldu. Yapılan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasında yer alan Ebru, Serhat ve Eray'dan Ebru yarışmaya veda etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Monolitlerden birinin gizemi çözüldü

    Geçen ay ilk kez ABD’nin Utah eyaletinde ortaya çıkan ve Stanley Kubrick’in 2001: Space Time Odyssey filminden bir sahneyi andıran metal monolitlerin sayısı beşe yükselirken, geçen hafta California’da da ortaya çıkan metal yapımın gizemi çözüldü. Gerilla sanatı yaptıklarını açıklayan bir grup sanatçı, inşa ettikleri monolitin saldırıya uğrayıp yerine bir haç yerleştirilmesinin ardından duruma tepki göstererek bir duyuru yaptı. Ardından söz konusu monolitin yenisi tekrar aynı yerden yükseldi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Haftalık burç yorumları (7-13 Aralık 2020 haftası burç yorumları)

    Başak burcunda seyahat eden Ay le haftaya adım atıyoruz. Demek ilk 2 gün titiz, detaycı, eleştirel, mükemmeliyetçi bir tavır içinde olacağız. Gerçekleri dürüst bir şekilde karşımızdakilere söylemek istesek de Çarşamba günü yanılsamaları güçlendiren Balık’taki Neptün ile Yay burcundaki Güneş’in arasındaki zorlu etkileşim kafaların karışmasına neden olabilir. Olayları çok kurcalamadan doğal akışına bırakmakta fayda var. Zamanla gerçeklerin ortaya çıkmasına nasılsa tanıklık edeceğiz. Hiçbir yanlış gizli, saklı kalmaz. Perşembe günü Akrep burcundaki Venüs’ün yer altı Tanrısı Hades (Plüton) ile kuracağı güçlü etkileşim, ilişkilerde tutkulu, sahiplenici enerjileri açığa çıkartacaktır. Kıskanma dürtüsünü tetikleyen bu görünüm, bizleri manipülatif ilişkilerin içine çekilmeye itebilir. Bu duruma karşı kontrolü elden bırakmamaya özen göstermeliyiz. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız