Meghan Markle karnı hamilelik tartışmalarına neden oldu

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Avustralya, Yeni Zelanda Fiji ve Tonga'yı kapsayan 16 günlük devri alemleri, son durakları olan Yeni Zelanda ile devam ediyor. Gezi boyuncu kıyafet tercihleriyle Kraliyet Ailesi'nin kuralları yerle bir eden Sussex Düşes'in bir büyüyüp bir küçülen karnı hamilelik tartışmalarına neden oldu.

Haberler 04.11.2018 - 12:10 Son Güncelleme : 04.11.2018 - 12:11

  • 1
    Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen Prens Harry ile Meghan Markle'ın ilk bebeklerini bekledikleri sadece onları değil dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını da heyecanlandırmıştı. Ancak şu sıralar Avustralya, Yeni Zelanda, Fiji, Tonga'yı kapsayan bir resmi gezide bulunan çift ilginç söylentilerin odağında. Özellikle de Meghan Markle. Konu ise onun görüntüsü sabahtan akşama değişen karnı.

  • 2
    Markle'ın bir büyüyüp bir küçülen karnı da bu söylentilerin nedeni. Bu konuda komplo teorileri üretenlerin iddiasına göre Markle gerçekten hamile değil. Hatta işi biraz daha ileri götürüp Düşes'in karnına kendisini hamile gibi gösteren bir aparat taktığını bile iddia edenler var.

  • 3
    Onlara göre Markle gerçek hamile değil ve taktığı hamile aparatlarının büyüklüğüne de dikkat etmediği için karnı bir gün daha küçük bir gün daha büyük sonra yine daha küçük görünüyor. Düşes'in hayranları ise bu görüşlerin saçma olduğunu ileri sürüyor.

  • 4
    Aslına bakılırsa Meghan Markle'ın karnı gerçekten de her seferinde farklı büyüklükte görünüyor. Kadın doğum uzmanları ise bu durumun son derece normal olduğunu ve bütün kadınların bunu yaşadığını söylüyor.
  • 5
    Jinekoloji uzmanlarına göre Markle'ın karnının gündüz saatlerinde daha küçük gece olduğunda ise daha büyük görünmesi çok normal. Bütün kadınlarda da durum böyle.
  • 6
    Tecrübeli bir ebe olan Susannah Birch, bütün hamilelerde rastlanan bu durumun tamamen karın kaslarıyla ilgili olduğunu söylüyor. Birch "Gece saatleri geldiğinde karın kasları bütün gün bebeği taşımaktan yorgun düşer. Bu yüzden hamile bir kadının karnı günün son saatlerinde gündüze oranla daha büyük görünür" diyerek Düşes'in karnının ölçüsünün neden değiştiğini anlatıyor.
  • 7
    Bir başka jinekoloj Joseph Sgroi de hamile kadınlarının birçoğunun akşam saatlerinde karınlarını gündüze oranla daha şiş hissettiklerini belirtiyor. Sgroi "Özellikle de akşam yemeği sonrası bu şişkinlik daha da belirgin hale geliyor" diye konuşuyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız