Şahan Gökbakar'dan Recep İvedik 6 yanıtı: Leş kargaları saldırmaya başladı

Şahan Gökbakar, yeni filmi Recep İvedik 6’ya karşı başlatılan sosyal medya kampanyasına yanıt verdi. Filme gitmeme tavsiyesinde bulunan kampanyaya karşı Gökbakar, “Leş kargaları saldırmaya başladı” dedi.

Haberler 01.11.2019 - 10:47

  • 1

    Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler serisinin ilk filmleri ‘2 Arada’ ve ‘Kaçamak' vizyona girmeden günler önce sosyal medyaki #cemyılmazfilminegitmiyoruz kampanyasının aynısı, Şahan Gökbakar için de yapıldı.

  • 2
    8 Kasım’da vizyona girecek Recep İvedik 6’nın fragmanı, YouTube’da 19,5 milyonla izlenme rekoru kırarken, #recepivedik6gitmeyeceğim etiketi Twitter’da TT oldu.
  • 3

    Şahan Gökbakar, filmiyle ilgili kampayaya sosyal medyadan yanıt verdi. Gökbakar, üzerindeki rakamın kadraja sığmadığı fotoğrafı paylaşarak, "Fragmanımızın izlenme rakamı ekrana sığmadı, kusura bakmayın. Ne zaman film vizyona girecek, o zaman başlar hemen leş kargaları saldırmaya. Her film aynı şey! Ama sizler her zaman olduğu gibi ağızlarının payını verdiniz ve Recep İvedik 12 yılda 22 rekor kırdı. En çok izlenen 1. ve 2. film yaptınız. 12 yıldır zirveden indirmediniz. Ben ve ekibim de siz devam dediğiniz sürece sizi güldürmeye devam edeceğiz... Teşekkürler Türkiye" notunu yazdı.

  • 4

    Bilet aldıkları uçak Konya yerine Kenya’ya giden Recep İvedik ve arkadaşlarının macaralarını anlatan Recep İvedik 6’nın ilk üç günlük hasılatı 11 Kasım’da belli olacak.

  • 5

    Recep İvedik serisi, bugüne dek gösterilen 5 filmiyle toplam 26 milyon 767 bin seyirciye ulaştı. 2017’de vizyona giren'Recep İvedik 5, 7 milyon 437 bin kişiyle, Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmi unvanını elinde tutuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız