Sertab Erener ve Kenan Doğulu'dan düet: Aldırma deli gönlüm

Beren Saat ile 28 Mart’ta boşanacakları konuşulan Kenan Doğulu, önceki gün bir ödül töreninde sahneye çıktı. Sahneyi paylaştığı yakın dostu Sertab Erener’in seçtiği şarkı “Doğulu’ya açık mesaj” olarak yorumlandı.

Haberler 23.03.2019 - 11:23

  • 1
    Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun 28 Mart'ta görülecek duruşmayla boşanacakları iddiaları ünlü çiftin her hareketinin daha dikkatli izlenmesine neden oluyor. Beren Saat'in Instagram paylaşımları, Kenan Doğulu'nun söylediği şarkılar ayrılık sinyali olarak kabul ediliyor.
  • 2
    Kenan Doğulu, önceki akşam bu yıl 5’inci kez düzenlenen bir markanın güzellik ve kişisel bakım ödüllerinde Sertab Erener ile sahneye çıktı.

  • 3
    Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Enis Anıkan’ın üstlendiği ödül töreninde Kenan Doğulu ve Sertab Erener ‘Aldırma Deli Gönlüm’ şarkısında düet yaptı.
  • 4
    Burcu Esmersoy, danslarıyla sahnede olan Kenan Doğulu’ya eşlik etti. Bir an olsun yerinde durmayan Esmersoy’un dansı büyük ilgi topladı.

  • 5

    Eşi Beren Saat ile arası kötü olan, hatta boşanacakları iddia edilen Kenan Doğulu’nun bu şarkıyı seslendirmesi manidar bulundu. Sertab Erener’in seçtiği şarkı meslektaşına destek olarak yorumlandı. Doğulu'nun daha sonra Beren Saat için yazıp bestelediği Yosun Gözlüm’ü söylemesi dikkat çekti. 

  • 6
    Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm sözleri

    Her gün bir şey daha biter
    Giderek acı vermez biten şeyler
    Kayıtsız bir razı oluş başlar
    Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar.

    Aldırma deli gönlüm,
    Giden gitsin.
    Sen şarkılar söyle içinden, boş ver.

    Yalanlarla, yasaklarla
    Yazılır hesabına günah günler,
    Bitmez bu son pişmanlıklar ah!
    Soluyor birer birer içimizdeki güller.


    Erener, Beren Saat’le boşanmanın eşiğinde olduğu konuşulan Doğulu’ya, “Aldırma deli gönlüm, giden gitsin sen şarkılar söyle” adlı şarkısını söyletti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız