Kate Winslet, Hernan Diaz'ın Trust romanından uyarlanan dizide başrolde

Ünlü oyuncu Kate Winslet ödüllü yazar Hernan Diaz'ın Trust romanından uyarlanan dizinin başrolü oldu. Winslet'ın yeni dizisi HBO'da yayınlanacak.

Haberler ntv.com.tr 30.06.2022 - 12:22

Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet yazar Hernan Diaz'ın 'Trust' romanından uyarlanan dizisinde başrolü üstlenecek.

Deadline gazetesinin haberine göre, Oscar ve Emmy ödüllü oyuncunun yeni dizisi Game of Thrones ve Succession gibi başarılı yapımlara imza atan HBO’da yayınlanacak.

DİZİNİN KONUSU

Dizi, finansla ilgilenen zengin bir iş adamının, kendi hayatını konu alan bir romanı okumasıyla başlıyor. Kitapta hayatının yansıtılma şeklinin gerçekleri yansıtmadığını düşünen baş karakter, bir sekreter (Kate Winslet) tutarak hayat hikayesini yazdırmaya başlıyor. İş adamının gerçekleri çarpıttığını fark eden sekreter, kendini hakikat kavramını sorguladığı bir pozisyonda bulunuyor.

Dizinin yapımcı kadrosunda Winslet ve yazar Diaz da bulunuyor.

BEYAZPERDEDEN TELEVİZYONA 


Son dönemde dizi projelerine ağırlık veren 46 yaşındaki oyuncu, The Mare of Easttown adlı dizisiyle Emmy Ödülü'nün sahibi olmuştu.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız