Kurak Günler filmi Fransa'da 100 bin seyirciyi aştı

Emin Alper'in dördüncü uzun metraj filmi "Kurak Günler", Fransa sinemalarında 100 bin seyirciyi aştı.

Haberler ntv.com.tr 23.05.2023 - 16:02

Dünya prömiyerini geçen yıl Cannes Film Festivali'nde Emin Alper'in dördüncü uzun metraj filmi "Kurak Günler", Fransa'da sinemalarda 100 bin seyirciyi aştı. Başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç'un yer aldığı "Kurak Günler", bir süredir kuraklık sorunuyla boğuşan bir kasabaya yeni atanan genç savcı Emre ile belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat ve kasabanın eşrafı arasında yaşanan çekişmeleri anlatıyor.

Türkiye-Fransa-Almanya-Hollanda-Yunanistan-Hırvatistan ortak yapımı olan film, Türkiye'de vizyondaki ilk hafta sonunda yaklaşık 254 bin izleyici sayısına ulaşmıştı. Kurak Günler, sinemeların ardından dijital platformda yayınlanmaya başladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız