Mabel Matiz'in yeni şarkısı 'Kavşaklar'

Mabel Matiz'in 'Kavşaklar' adlı parçası 8 Nisan'da tüm dinleyicilerle buluşacak.

Haberler ntv.com.tr 07.04.2022 - 09:44 Son Güncelleme : 07.04.2022 - 09:48

Türk müziğine getirdiği yeni solukla, döneminin en etkili ve üretken isimlerinden biri haline gelen yorumcu ve müzisyen Mabel Matiz, heyecanla beklenen 5. solo albümünden 'Kavşaklar'ı tekli olarak dinleyicisiyle buluşturuyor.

Sözü ve müziği Mabel Matiz’e, aranjmanı Alaca’ya ait olan 'Kavşaklar', makam müziği ve urban-pop’u harmanlayarak etkileyici bir sound örneği sunuyor. 
'Kavşaklar'ın artwork çalışması Şilili sanatçı Maria Jesus Contreras’a ait olup, Blind’da çekilen video klibin yönetmenliğini Cenan Çelik, sanat yönetmenliği ve styling’ini Anıl Can üstlendi.

'Kavşaklar' 8 Nisan Cuma günü Pose Records etiketiyle bütün dijital platformlarda ve Mabel Matiz resmi Youtube kanalında yayında olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız