'100 mahkum tavuktan zehirlendi' iddiası

Eskişehir Açık Cezaevi Kurumu'nda kalan yaklaşık 100 mahkum, yedikleri tavuktan zehirlendikleri iddiasıyla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberler CHA 05.08.2015 - 14:06

Mutalıp bölgesindeki Açık Cezaevi Kurumu'nda kalan mahkumlara öğle yemeğinde tavuk verildi.

Mahkumlar yemekten bir süre sonra kusma, mide bulantısı ve ishal şikayeti ile infaz koruma memurlarına ve yönetime başvurdu.

Şikayetlerin artması üzerine mahkumlar ambulanslarla Devlet, Yunus Emre ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı. Zehirlenme belirtileri olduğu öğrenilen mahkumlar, hastanelerde tedavi altına alındı. Durumu hafif olan bazı mahkumlar da cezaevinin revirinde tedavi edildi. Mahkumların durumlarının iyi olduğu, olayın öğle saatlerinde verilen tavuk yemeğinden kaynaklanmış olabileceği kaydedildi. Olayın zehirlenme olup olmadığı veya neden kaynaklandığının yapılan tetkiklerden sonra belli olacağı belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız