Açık Yeşil kitabı okuyucuyla buluştu

Açık Yeşil–Teorisi ve Pratiği ile Bir Ekoloji Rehberi kitabı Açık Radyo-Can Yayınları ortaklığıyla yayımlandı.

Haberler 06.03.2019 - 12:34 Son Güncelleme : 19.04.2019 - 12:34

On yılı aşkın süredir Açık Radyo’da devam eden, Türkiye ve dünya çapında ekoloji mücadelesinin seyrini kayıt altına alan Açık Yeşil Programı’nın ilk kitabı Açık Yeşil – Teorisi ve Pratiği ile Bir Ekoloji Rehberi kitabı, her gün 150 ila 200 canlı türünün yok olduğu, iklim krizinin tüm dünyanın gündemine oturduğu İnsan Çağı’nda (Antroposen) çevre ve iklim hareketlerinin teorik temellerini ortaya koymanın yanı sıra, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından alan kayıtları ve mülakatlara yer verilen bir başvuru kaynağı niteliği taşıyor.

Türkiye ve dünya çapında ekoloji mücadelesinin son on yıllık seyrini kayıt altına alan çalışma, Yeşil düşüncenin köklü tarihinden düşünürler ve aktivistler hakkında özel dosyalar da barındırıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız