Alejandro Gonzalez Inarritu için özel Oscar

En İyi Yönetmen dalında iki Oscar’ı bulunan Meksikalı sinemacı Alejandro Gonzalez Inarritu sanal gerçeklik teknoklojisini kullanarak yaptığı “Carne y Arena” başlıklı enstalasyon için özel bir Oscar’la ödüllendirilecek.

Haberler 29.10.2017 - 15:17

Akademi başkanı John Bailey yaptığı açıklamada Alejandro Gonzalez Inarritu ve görüntü yönetmeni Emmanuel Lubezki için “sinemasal algıda yeni kapılar açtıkları” gerekçesiyle bu özel Oscar’ı verdiklerini söyledi.

Cannes Film Festivali’nde gösterilen “Carne y Arena” sanal gerçeklik gözlükleriyle deneyimlenen 6,5 dakikalık bir enstalasyon. İzleyiciler çıplak ayak kumun üzerinde yürürken Orta Amerika ve Meksika’dan gelen mültecilerle birlikte ilerlemeye başlıyor ve onlarla birlikte sınıra ulaşmaya çabalıyorlar.

Inarritu ve Lubezki’ye Oscar’ları 11 Kasım’daki Governors Ödülleri gecesinde takdim edilecek.

INARRİTU'NUN SON FİLMİ THE REVENANT'IN FRAGMANI - İZLE

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız