Ankara Devlet Opera ve Balesi'nden Atatürk'ü Anma Konseri

Opera Sahnesi'nde 10 Kasım'da Atatürk'ün sevdiği aryaların seslendirileceği konserde, Ankara Devlet Opera ve Balesi solistlerinden Aslı Kıyıcı, Zeliha Kökcek, Arda Doğan, Barış Yanç, Umut Kosman ve piyanist Hande Uçar Yanç sahne alacak.

Haberler Anadolu Ajansı 08.11.2020 - 17:26

Ankara Devlet Opera ve Balesi (ADOB), Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 82. yılı dolayısıyla özel konser verecek.

Opera Sahnesi'nde gerçekleşecek "Atatürk'ü Anma Konseri"nde, Ankara Devlet Opera ve Balesi solistlerinden Aslı Kıyıcı, Zeliha Kökcek, Arda Doğan, Barış Yanç ve Umut Kosman'a, piyanist Hande Uçar Yanç eşlik edecek.

Zeynep Çelen Tamer'in sahne düzenini üstlendiği konserde, Atatürk’ün sevdiği aryalar ve Puccini, Cardillo, Massenet ve Turgay Erdener gibi bestecilerin eserleri seslendirilecek.

Konser, Opera Sahnesi'nde 10 Kasım saat 20.00'de, Sağlık Bakanlığının belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun oturma düzeninde gerçekleştirilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız