Bir aile komedisi Kim Daha Mutlu? 17 Mayıs'ta sinemalarda

Bir düğün ve sonrasında yaşananlarla içiçe geçen hayatların komik, romantik ve bir o kadar da eğlenceli hikayesi anlatan Kim Daha Mutlu seyirciyle buluşuyor...

Haberler 30.04.2019 - 13:23

Yönetmen ve senaristliğini Hakan Haksun'un üstlendiği, başrollerini Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran ve Ümit Erdim'in paylaştığı Kim Daha Mutlu? birbirlerinin hayatlarına bakarak ve kendilerinde olmayana göre kendi mutluluk hedeflerini belirlemiş üç genç kadının samimi hikayesini anlatıyor. 

FİLMİN KONUSU

17 Mayıs 2019'da vizyona girecek filmde mutluluğun evlilikte olduğuna inanan Bilge, az sonra nikah masasına oturacak kuzeni Şükran’a gıpta etmektedir. Şükran ise sahip olduklarının değil onda olmayanların sıkıntısını yaşamaktadır. Her ikisinin gözünde mükemmel bir evliliğe ve aileye sahip Aylin’in ise bambaşka bir derdi vardır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız