Boğaziçi’nde ‘Yayların İçinde Bir Nefes’

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri 'Yayların İçinde Bir Nefes' başlıklı performansla dinleyicilerin karşısına çıkıyor.

Haberler 26.10.2017 - 13:33

Klasik müziğin en tanınmış eserleri kadar en yeni örnekleriyle de buluşturan ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türk Hava Yolları'nın destekleriyle gerçekleşmekte olan Albert Long Hall Klasik Müzik Konserleri, Münih Radyo Orkestrası Solistleri ve obuacı Damla Tuncer ile Kasım ayını açıyor.

ÜÇ YAYLI VE NEFESLİ ÇALGI

‘Yayların İçinde Bir Nefes’ başlıklı kuartet konserinde, üç yaylı çalgı ve bir nefesli çalgı yer alacak. 20. yüzyılın sesleriyle örülü programda kemanda, birçok ünlü orkestra şefi ve ünlü eşlikçilerle konserler veren Hande Özyürek, kendi döneminin önemli Fransız viyolonselcileri arasında yerini alan Alexandre Vay, viyolada Norbert Merkl ve obuada Damla Tuncer müzikseverlerin karşısında olacak.

Performans, 1 Kasım’da 19.30’da gerçekleştirilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız