BTS ile Justin Bieber'dan ortak şarkı hazırlığı

Küresel pop müziğin iki devi Justin Bieber ve BTS'in yeni bir şarkı üstünde çalıştığı iddia edildi.

Haberler 01.05.2021 - 13:14

Page Six'in gündeme getirdiği iddiaya göre ünlü K-pop grubu BTS ve Kanadalı şarkıcı Justin Bieber yeni bir işbirliğiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Pop yıldızlarına dair bilgiyi sızdıran kaynak "Acele etmiyorlar ve doğru biçimde yayımlanacağından emin olmak istiyorlar" dedi.

ZİRVEDE TUTMA HEDEFİ

Şarkının, Justin Bieber'ın Justice isimli albümünü müzik listelerinde tutmak için albümün özel sürümünde yer alabileceği de iddialar arasında.

ŞİRKETLERİ BİRLEŞTİ

Muhtemel işbirliğinin BTS ve Justin Bieber'ın çalıştığı şirketlerin birleşmesinden kaynaklandığı düşünülüyor. BTS'in plak şirketi HYBE ve Justin Bieber'ın çalıştığı menajerlik şirketi SB Projects'in birleştiği 2 Nisan'da duyurulmuştu.

Kağıt Ev 3. bölüm 2. fragman

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız