Çağan Irmak'ın yeni filminin başrolü belli oldu

Çağan Irmak yeni filmi Bizi Hatırla'nın kadın başrol oyuncusunda değişikliğe gitti. Önce Deniz Çakır’la görüşen ünlü yönetmen daha sonra Özge Özberk de karar kıldı.

Haberler 01.07.2018 - 14:59 Son Güncelleme : 01.07.2018 - 15:00

Çağan Irmak, Bizi Hatırla adlı yeni filminin oyuncu kadrosunu netleştirmeye başladı. Cast çalışmalarında titiz davranan ünlü yönetmen filmde başrolü üstlenmesi için ilk olarak Deniz Çakır’la görüştü. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Irmak daha sonra Çemberimde Gül Oya ve Babam ve Oğlum filmlerinde de birlikte çalıştığı Özge Özberk ile anlaştı. Filmde Özberk’in yanı sıra Altan Erkekli ve Tolga Tekin rol alacak.

Babam ve Oğlum'la izleyicileri gözyaşlarına boğan Irmak, yeni filmiyle sinemaseverleri yine ağlatacak. Duygusal bir baba-kız öyküsünü beyazperdeye taşıyacak Bizi Hatırla filminin 23 Kasım’da vizyona girmesi planlanıyor.
Özge Özberk
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız