Daniel Radcliffe yeniden Harry Potter mı oluyor?

Harry Potter serisinin yeni filmlerinin çekilmesi halinde Daniel Radcliffe'ın yeniden başrolde izleyici karşısına çıkacağı iddia edildi.

Haberler 01.03.2020 - 16:16

Harry Potter'ın son filminin üzerinden yıllar geçmesinin ardından yeni filmler için hazırlıkları gündeme gelmeye devam ediyor.

Warner Bros.’un yeni bir film kurguladığı da dahil olmak üzere fısıltılar dolaşırken bunun ne zaman gerçekleştirileceğine dair henüz bir teyit gelmedi.

Daniel Radcliffe'ın yeni bir film teklifi gelmesi durumunda ne diyeceği sorulması üzerine, "Bir şeylere hayır demekten hoşlanmıyorum ama yapmaya can atacağım bir şey de olmazdı. Bana göre bu filmler hayatlarına devam etti ve biz olmadan da gayet iyi gidiyorlar. İşlerin böyle kalmasını tercih ederim. Şimdiki hayatımı seviyorum. Herhangi bir seriye asla dönmem demiyorum ama kariyerimdeki mevcut esnekliği seviyorum. Bir seriye beni yıllar boyunca bağlayacak kontratlara imza attığım bir duruma gelmek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

GEÇMİŞTEN BUGÜNE HARRY POTTER

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız