Genç ve orta kuşak sanatçılardan 'Bugün' sergisi

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi, 2017-2018 sanat sezonunun 4'üncü sergisinde genç ve orta kuşak sanatçıları ağırlıyor.

Haberler DHA 16.01.2018 - 09:36

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG), 2017-2018 sanat sezonunun 4'üncü sergisinde, genç orta kuşak sanatçıları ağırlıyor. Beyza Boynudelik, Meltem Sırtıkara, Merve Şendil, Cemile Kaçmaz, Zeynep Belerve Elif Öner’in eserlerinden oluşan 'Bugün' sergisi, 7 Şubat Çarşamba günü sanatseverle buluşuyor.

Tuval üzerine akrilik boya ve karışık tekniğin kullanıldığı eserlerin yer alacağı karma sergide; genç orta kuşağın kişisel ve toplumsal deneyimleri, yine genç ve orta kuşak bir grup sanatçının gözünden aktarılacak.

7 Şubat Çarşamba günü saat 15.00’da İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy yerleşkesinde kapılarını açacak olan sergi, 7 Mart tarihine kadar İKÜSAG’da ziyarete açık olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız