Handan Selçuk eşi Timur Selçuk’un vasiyetini açıkladı

Ünlü müzisyen Timur Selçuk’un geçen hafta hayatını kaybetmesinin ardından eşi Handan Selçuk açıklamalarda bulundu. Selçuk "Eşim, öldükten sonra anma gecesi düzenlemeyin diye vasiyette bulundu" dedi.

Haberler 13.11.2020 - 10:51 Son Güncelleme : 13.11.2020 - 12:52

Usta müzisyen Timur Selçuk, evinde hayata gözlerini yumdu. Yaşadığı büyük üzüntüyü Günaydın'a anlatan eşi Handan Selçuk, “Evde uyurken, acı çekmeden ölmeyi isterdi. Allah duasını kabul etti. Yatağında uyurken öldü. Onun yokluğuna alışamıyorum” dedi.

"MİRASI ÇAĞDAŞ MÜZİK MERKEZİ"

Handan Hanım, sözlerine şöyle devam etti: “Eşim, öldükten sonra anma gecesi düzenlemeyin diye vasiyette bulundu. Biz de bu isteğine ailesi olarak saygı duyuyoruz. Onun için anma gecesi düzenlemeyeceğiz."

"Onun en büyük mirası Çağdaş Müzik Merkezi" diyen Handan Selçuk, "Burayı yaşatmak için elimizden geleni sevenleriyle yapacağız. En son bir gece önce konuştuğumda keyfi çok yerindeydi.Çok ani kaybettik onu. Beni arayan, başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Sol Yanım’ın ikinci tanıtımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız