Hızlı ve Öfkeli'den yeni proje: Cipher

Hızlı ve Öfkeli serisi Charlize Theron'ın başrolünde yer alacağı spin-off projesiyle gündemde.

Haberler 12.05.2019 - 15:47

Dünya genelinde toplamda 5 milyar doların üzerinde hasılat yapan Hızlı ve Öfkeli (Fast & Furious) serisi, Hobbs & Shaw'dan sonra Charlize Theron'un canlandırdığı Cipher karakterini odağına alan bir spin-off projesiyle gündemde.

YENİ BİR HIZLI VE ÖFKELİ EVRENİ

Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba ve Vanessa Kirby'li serinin ilk spin-off filmi Hobbs & Shaw'un vizyonuna girmesine kısa bir süre kala, Universal ve serinin yapımcı ekibinin bir Hızlı ve Öfkeli evreni kurmak için kolları sıvadığı iyice konuşulur duruma geldi.

Hobbs & Shaw fragmanı / Video

Hobbs & Shaw'un devam filmlerini yapmayı umut eden Universal'ın, Charlize Theron'ın canlandırdığı ve Hızlı ve Öfkeli 8'de (The Fate of the Furious) seriye dahil olan Cipher karakterini merkezine alan bir spin-off filmi hazırlıklarının da olduğu bilgisi yer alıyor.

Bu yılın başlarında, serinin lokomotiflerinden Vin Diesel, serinin kadın karakterlerinin merkezinde olduğu bir spin-off filminin geleceğini bizzat kendi sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. 
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız