İstanbul ve Ankara Coffee Festival tarihleri belli oldu

Her yıl yoğun ilgili gösterilen İstanbul ve Ankara Coffee Festival tarihleri belli oldu. Festivaller eylül ayında düzenlenecek.

Haberler 19.05.2020 - 16:18

Dream Sales Machine eylül ayında İstanbul ve Ankara’da kahveseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Festival yöneticisi İlker Akar, “Hizmet sektörü olarak bu süreçten ne yazık ki çok etkilendik. Bu süreçten sonra muhakkak bazı önlemler alınacak, insanların bir araya geldiği işlerde kendilerini daha güvende hissetmeleri için güvenlik ve hijyen önlemleri hızlıca hayatımıza girecek.” dedi.

Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı söylemini de değerlendiren Akar, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak deniliyor bence her şey eskisi gibi olmaya devam edecek ama davranışlarımız değişecek. Etkinliklerimize girerken var olan güvenlik prosedürlerine ilave olarak bazı hijyen kuralları ve uygulamaları ile belki sterilizasyon uygulama kapıları olacak.

KAHVE TADIMI NASIL YAPILIR?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız