Japonya'da ninja müzesi soyuldu

Japonya'daki ninja tarihi müzesinden içinde bir milyon Japon yeni (yaklaşık 8 bin euro) bulunan bir sandık çalındı.

Haberler 22.08.2020 - 10:36 Son Güncelleme : 22.08.2020 - 10:37

Japonya'nın ünlü savaşçı-casusları için kurulan Igaryu Ninha Müzesi hafta başında bir soyguna tanık oldu. Yerel medyada yer alan haberlere göre, pazar gecesi müzenin ziyaretçi gelirlerinin tutulduğu sandık çalındı ve yetkililer müzenin alarm sistemiyle soygundan haberdar oldu.

Soygundan birkaç dakika sonra olay yerine gelen polis, müzenin giriş kapısının levye ile zorlanarak açıldığını söyledi. Sandığın yaklaşık 150 kilogram ağırlığında olduğu ve içerisinde müzenin hafta sonu gelen 1100 ziyaretçiden elde ettiği gelirin tutulduğu bildirildi.

Tokyo'nun 350 kilometresi güneybatısında yer alan Iga Ninja Müzesi, ninjaların gizemli tekniğini keşfetme imkanı sunuyor.

SEFİRİN KIZI 2. SEZON FRAGMANI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız