Keanu Reeves: Kendi yorumumu katmama izin verdiler

Yeni filmi Oyuncak Hikayesi 4 hakkında konuşan dünyaca ünlü yıldız, Keanu Reeves, "Karaktere bir miktar kendi yorumumu katmama izin verdiler" dedi.

Haberler 18.12.2018 - 09:57

Oyuncak Hikayesi serisinde Buzz Lightyear karakterine sesiyle hayat veren Tim Allen, geçtiğimiz ay katıldığı bir televizyon programında Keanu Reeves’in Oyuncak Hikayesi 4'ün seslendirme kadrosunda yer aldığını açıklamıştı. Haberi doğrulayan Reeves devam halkasındaki rolü hakkında açıklamalarda bulundu.

Reeves karakteri hakkında şöyle konuştu: "Beklemediğim bir anda Pixar’dan telefon geldi. Karakteri bana anlattılar ve bir süre konuştuk. Karaktere bir miktar kendi yorumumu katmama izin verdiler. Şimdiye kadar dört kayıt seansı tamamladık ve oldukça keyifliydi."

Tüm dünyada 1.9 milyar dolar gişe hasılatı elde eden Oyuncak Hikayesi serisinin devam filminin seslendirme kadrosunda Tom Hanks, Tim Allen, Joan Cusack, Kristen Schaal, Bonnie Hunt, Tony Hale, Keegan-Michael Key ve Jordan Peele gibi isimler yer alıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız