'Notre Dame-Quasimodo Müzikali' sahnelendi

Fransız şair, roman ve oyun yazarı Victor Hugo'nun önemli eserinin sahneye taşındığı "Notre Dame-Quasimodo Müzikali", Bursalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Haberler Anadolu Ajansı 10.12.2017 - 14:15

Tayyare Kültür Merkezi'ndeki Victor Hugo'nun eseri olan 'Notre Dame-Quasimodo Müzikali'ni  Vural Bingöl yönetti.

Müzikalde Ali Kemal Aydın çizdiği kareografiyle, Fransız İhtilali sonrası Fransa'nın karanlık günlerinden çirkin ve kambur Kilise zangocu Quasimodo ile Fransa'nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo'nun, semtte yaşayan çingene kızı Esmeralda'ya aşklarını, Zangoç ile Papaz'ın ruhlarında oluşan ikilemleri ve tepkileri, romantik yaklaşımla ele alan danslarıyla sanatseverlere yansıttı.

Oyunun dekor ve kostüm tasarımını Andrea Primavera ve Salim Koyuncu üstlenirken Elif Arpaci, Andrea Primavera, Erhan Yaman, Nilüfer Ömürlü ve Ayca Ergun gibi oyuncular aynı sahneyi paylaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız