Türkiye'nin ilk Polisiye Günleri başlıyor

Polisiye romanının usta isimleri 1. Polisiye Günleri'nde kitapseverlerle buluşuyor.

Haberler 08.03.2020 - 14:13

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

12-15 Mart tarihleri arasında Capitol’de gerçekleşecek Polisiye Günleri birçok söyleşiye, imza günlerine, film gösterimlerine ve atölyelere ev sahipliği yapacak.

Polisiye tutkunlarına unutulmaz bir 4 gün yaşatmayı amaçlayan Polisiye Günleri’nde Erol Üyepazarcı’dan Sevin Okyay’a, Sevil Atasoy’dan Suat Duman’a, Alper Canıgüz’den Murat Menteş’e Türk polisiyesinin önde gelen birçok ismi yer alıyor.

Polisiye Günleri’nin ilk gününde, Ercan Akbay “Polisiye Nasıl Yazılır?”, Fulya Turhan ise “Sherlock Holmes Gibi Düşünmek” atölyeleri düzenleyecek.

Özel film gösterimlerindeyse 12 Mart’ta Şüphe (Burning), 13 Mart’ta Piranalar (Piranhas), 14 Mart’ta İnce Buz, Kara Kömür (Black Coal, Thin Ice) ve 15 Mart’ta Soygun (Good Time) filmleri gösterilecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız