Vahşet Tanrısı oyunu DasDas'ta

Kadrosunda Binnur Kaya, Güven Kıraç, Levent Ülgen ve Tilbe Saran’ın yer aldığı DasDas’ın bu sezon merakla beklenen yeni oyunu Vahşet Tanrısı’nın prömiyeri gerçekleşti.

Haberler 28.10.2019 - 14:12 Son Güncelleme : 28.10.2019 - 14:15

Anadolu Yakası’nın kültür, sanat ve eğlence mekanı DasDas’ın bu sezonki yeni oyunu Vahşet Tanrısı ilk kez seyirciyle buluştu.

Kadrosunda Binnur Kaya, Güven Kıraç, Levent Ülgen ve Tilbe Saran gibi usta isimler yer alırken, Celal Kadri Kınoğlu’nun yönettiği, Fransız oyun yazarı Yasmina Reza’nın ödüllü oyunu seyirciden tam not aldı.

Çocuklarının kavgası sonrasında uzlaşmak üzere bir araya gelen ebeveynlerin aralarında yaşananları anlatan oyun, yıllardır dünyanın dört bir yanında kapalı gişe olarak sahneleniyor.

Vahşet Tanrısı 29 ve 30 Ekim akşamları yeniden DasDas Sahne’de olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız