Yeni Hellboy David Harbour olacak

Hellboy serisinin üçüncü filmi ‘Hellboy: Rise of the Blood Queen’in başrol oyuncusunun ‘Stranger Things’ dizisinin yıldızı David Harbour olacağı açıklandı.

Haberler 10.05.2017 - 15:06 Son Güncelleme : 10.05.2017 - 16:01

Hellboy çizgi romanlarının yaratıcısı Mike Mignola, yapımcı ekibinde yer alacağı ‘Hellboy: Rise of the Blood Queen’in başrolünde oynayacak ismi sosyal medyadan açıkladı. Mignola, 2017 MTV Film ve TV Ödülleri’nde “en iyi dizi” seçilen ‘Stranger Things’in oyuncusu David Harbour’ın, Ron Perlman’ın yerine Hellboy karakterine hayat vereceğini duyurdu.

Filmin yönetmenliğini, ‘Game Of Thrones’ dizisinin yönetmenlerinden biri olan Neil Marshall üstlenecek. Filmin senaristi Andrew Cosby, Guillermo Del Toro’nun yönettiği iki Hellboy filmine nazaran yeni filmin daha karanlık ve korkunç olacağını söyleyerek, senaryoyu yazarken Mike Mignola’nın yarattığı rahatsız edici hissiyatı yansıtmaya çalıştığını belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız