Yüzyüzeyken Konuşuruz Yapı Kredi bomontiada World Akustik sahnesinde

Yapı Kredi bomontiada World Akustik konser serisi, Yüzyüzeyken Konuşuruz ile devam ediyor. 21 Ekim Perşembe günü verilecek konsere katılım, ücretsiz olacak.

Haberler 13.10.2021 - 12:21

Bu sene 30. yılını kutlayan Yapı Kredi World’ün sponsorluğunda düzenlenen Yapı Kredi bomontiada World Akustik konser serisi, Yüzyüzeyken Konuşuruz ile devam ediyor. Grup, başlangıçta “indie-folk” olarak adlandırdıkları müzik tarzlarını yaptıkları deneylerle sürekli evrimleştirerek, elektronik unsurlara ve dans beat’lerine de yer verdikleri, maceracı bir doğrultuda yoluna devam ediyor.

Yüzyüzeyken Konuşuruz, gitar ve vokalde Kaan Boşnak, elektrik gitarda Engin Sevik, klavyede Baran Ökmen, bas gitarda Can Tunaboylu ve davulda Can Kalyoncu’dan oluşan kadrosuyla 21 Ekim Perşembe günü saat 21.00’da Yapı Kredi bomontiada Avlu’da sahne alacak.

World Akustik serisi konserlerine katılım ücretsiz bir şekilde gerçekleşiyor. 

Yapı Kredi bomontiada Avlu’da düzenlenen konserlere girişte HES kontrolü yapılacak ve sosyal mesafe kurallarına uygun sayıda seyirci ağırlanacak. Kapasite tamamlandığında, alana daha fazla seyirci alınmayacak.

ÇIĞLIK 5'TEN BEKLENEN FRAGMAN (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız