Atouba bilmecesi

Hamburg'un Kamerunlu oyuncusu Thimothee Atouba, İstanbul'a gelirken, menajeri Beşiktaş'la görüşeceklerini söyledi. Siyah-beyazlı yöneticiler ise iddiayı yalanladı.

Haberler 17.06.2009 - 01:37

Adı Beşiktaş ile transfer söylentisine karışan ve siyah-beyazlı takımın ilgilendiği iddia edilen Kamerunlu futbolcu Thimothee Atouba, dün gece İstanbul'a geldi.

Avukatı ve menajeriyle İstanbul'a gelen Hamburg'lu futbolcu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamazken, futbolcunun menajeri Kahraman Arslan, Beşiktaş'tan teklif aldıklarını ve bugün siyah-beyazlı yöneticilerle görüşeceklerini iddia etti.

Menajer Arslan ayrıca, transferin olup olmayacağının kesinlik kazanmadığını belirtirken, Kamerunlu savunma oyuncusunun görüşmeler sonunda bir sonucun çıkmaması halinde Türkiye'de tatil yapabileceğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan Beşiktaş'lı yöneticiler, bu futbolcuyla ilgilenmediklerini, Atouba'ya hiçbir resmi teklifte bulunmadıklarını ifade ettiler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız