Beckham yeniden Milan'a kiralanacak

Milan Kulübü Asbaşkanı Adriano Galliani, ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında forma giyen İngiliz futbolcu David Beckham'ı, 2010 yılı Ocak ayında yeniden kiralayacaklarını bildirdi.

Haberler 26.10.2009 - 16:52

MİLANO - İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A takımlarından Milan'da, asbaşkan Adriano Galliani, ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında forma giyen İngiliz futbolcu David Beckham'ı, 2010 yılı Ocak ayında yeniden kiralayacaklarını bildirdi.

Galliani, SKY Televizyonu'na yaptığı açıklamada, geçen yıl ABD Major Lig'in devre arasında kiraladıkları yıldız futbolcu Beckham'ı tekrar kiralayacaklarını belirterek, ''Yüzde 100 kesin. Tek eksik imzalar, ancak anlaşma sağlandı'' dedi.

İngiltere Milli Futbol Takımı'nın da formasını giyen Beckham'ın, geçen yılki gibi sezon sonuna kadar AC Milan'da kalması bekleniyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız