Çalımbay: Sezonu iyi yerde bitireceğiz

Kendi saha ve seyircisi önünde Ankaraspor’u Bülent Kocabey’in attığı gollerle 2-0 mağlup eden Eskişehirspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtirken, sezonu iyi yerde bitireceklerini söyledi.

Haberler 12.04.2009 - 16:49

ESKİŞEHİR - Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Ankaraspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çalımbay, Ankaraspor maçının ardından Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Ankaraspor ile telafisi olmayan bir maç yaptıklarını belirterek, maçı kazanmak zorunda olduklarını bildirdi.

Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Çalımbay, ''Maçın başından sonuna kadar çok iyi bir mücadele ile hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. 8 final maçımız vardı. Bunlardan sadece birini geçtik. Bizim için çok kritik 7 maç daha var. Ankaragücü maçını düşünüyoruz. El birliğiyle sezonu iyi bir yerde bitireceğiz.'' diye konuştu.

KOCAMAN: ARTIK RAHAT DEĞİLİZ
Ankaraspor teknik direktörü Aykut Kocaman, iki takımın da tedirgin ve gergin olduğunu belirterek, kalitesi yüksek olmayan bir maç olduğunu bildirdi.

Kaleyi bulan şutların gol olduğunu anlatan Kocaman, ''Golden sonra Eskişehirspor'un kazanma isteği biraz daha arttı. Biz de seyrek ataklar geliştirdik ama çok güçlü değildi. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Hakemler bizi çok kolay bir takım olarak görüyor. Çok kolay kararlar veriyorlar. Rakiplerin galibiyetine gölge düşürmek için söylemiyorum. Hakemler bizim çok rahat pozisyonda olduğumuzu düşünüyorlar. Biz artık rahat değiliz. Buradan bu mesajı vereyim. Hakemlere duyuruyorum, artık biz rahat değiliz. Lütfen artık bize bu kadar kolay karar vermesinler. Rica ediyorum. Bunları Eskişehirspor'un galibiyetine gölge düşürmek için söylemiyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız