'Cesurca susuyoruz'

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray'ın 'yeniden yargılama'ya yönelik yaptığı açıklamaya "Bu korkuya verecek cevap bulamıyoruz, bu nedenle cesurca susuyoruz" yanıtını verdi.

Haberler 26.06.2014 - 00:46

Galatasaray Kulübü'den 'yeniden yargılama'yla ilgili yapılan açıklamanın ardından bir açıklama da Fenerbahçe'den geldi.

Sarı-lacivertliler, "Bu korkuya verecek cevap bulamıyoruz ve cesurca susuyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bazı güzide kulüplerimizin kulüplerindeki tüm sorunlarını çözen mahir yönetimlerinin, kulübümüz ile ilgili yapmış oldukları açıklamalar tarafımıza ulaşmıştır.

Biz bugüne kadar her türlü, sportif açıklamaya, gayri samimi, kurnaz kutlama davetlerine, imitasyon Sicilya tarzı açıklamalara, 17 Haziran kaçışlarına ve hatta ilkokul öğrencilerini kıskandıracak düzeydeki açıklamalara, bıkmadan, usanmadan, sıkılmadan cevap verdik.

Ancak bu sefer tüm taraftarlarımızın ve spor kamuoyunun beklentilerini bir kenara bırakmak durumunda kaldık. Kısacası bir tek bugünkü açıklamalara cevap veremiyoruz. Zira biz bile bu korkuya karşı verecek bir cevap bulamıyoruz. Bu nedenle cesurca susuyoruz."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız