Çeyrek asırlık özlem bitti

Arjantin Clasura Ligi’nde, son haftaya kadar uzayan şampiyonluk mücadelesinde gülen taraf Argentinos Juniors oldu. Maradona'nın futbola başladığı kulüp olan Juniors, Huracan'ı yenerek 25 yıl sonra mutlu sona ulaştı.

Haberler Ntvspor 17.05.2010 - 12:51

Arjantin'de sezonun ilk mücadelesi olan Apertura Açılış Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Banfield, 89 yıl sonra mutlu sona ulaşmayı başarmıştı. Apetura'dan sonra Clasura'da da, bir takım uzun yıllar süren şampiyonluk özlemine nokta koydu.

Efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona'nın futbola başladığı kulüp olan Argentinos Juniors, 25 yıl sonra ipi önde göğüslemeyi başardı.

Son haftaya Estudiantes'in bir puan önünde giren Argentinos Juniors, Huracan'ı deplasmanda 2-1 yendi ve Kapanış Ligi’ni şampiyon tamamladı.

Bu sonuçla Estudiantes, Colon Santa Fe'yi deplasmanda 4-1 yenmesine rağmen ikincilikle yetinmek zorunda kaldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız