Di Francesco'dan Cengiz'e övgü

Roma Teknik Direktörü Di Francesco, Liverpool ile oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Cengiz Ünder'e güvendiğini söyledi.

Haberler Anadolu Ajansı 24.04.2018 - 05:39 Son Güncelleme : 24.04.2018 - 05:40

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Liverpool'a konuk olacak Roma'nın teknik direktörü Eusebio Di Francesco, milli futbolcu Cengiz Ünder'e güvendiğini söyledi.

Di Francesco, bugün oynanacak maç öncesi Anfield Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

"Salah artık Roma'nın oyuncusu değil. Kadromuzda Cengiz Ünder gibi büyük potansiyel sahibi oyuncular var. Cengiz'e güveniyorum, genç ve yetenekli bir futbolcu" diyen Di Francesco, Liverpool'un tehlikeli oyuncuları olduğunu hatırlatarak, "Yalnızca Muhammed Salah'ı durdurmaya konsantre olmayacağız. Liverpool hücum hattındaki diğer iki oyuncu da (Roberto Firmino ve Sadio Mane) çok önemli." diye konuştu. 

2017 yazında Roma'dan Liverpool'a transferi sonrası 46 maçta 41 gol ve 13 asist üreten Salah'ı çalıştırmak isteyip istemeyeceği sorulan Di Francesco, "Salah artık Roma'nın oyuncusu değil. Kadromuzda Cengiz Ünder gibi büyük potansiyel sahibi oyuncular var. Cengiz'e güveniyorum, genç ve yetenekli bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

Di Francesco ayrıca ilk 11'de Cengiz'in mi yoksa Patrik Schick'in mi yer alacağına, sahadaki dizilişe göre karar vereceğini aktardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız