Eski Fenerbahçeli Serhat Akın'a 8 maç ceza

Eski milli futbolcuya, takımı Altay'ın Eyüpspor ile oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle ceza verilirken, Serhat'ın kardeşi de ceza alan futbolcular arasında yer aldı.

Haberler 25.10.2012 - 21:34

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'ın futbolcularından Serhat Akın'a 8, Serkan Akın'a da 5 maç men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, PFDK'nın bugün yaptığı toplantıda, Eyüpspor ile Altay arasında oynanan karşılaşmada, rakip takım sporcusuna yönelik saldırısı nedeniyle Serhat Akın'a 8 resmi müsabakadan men ve 3 bin lira poara ceza verildiği belirtildi.

Ayrıca rakip takım antrenörüne yönelik saldırısı nedeniyle Serhat Akın'ın kardeşi Serkan Akın'a da 5 resmi müsabakadan men ve 2 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

Kurulun, mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Altay'a da 5 bin lira para cezası uyguladığı duyuruldu.

Aynı müsabakada rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Eyüpspor antrenörü Gökhan Ant'a bir maç men ve 2 bin lira para cezası veren PFDK'nın, saha olayları ve sportmenliğe aykırı davranışlar nedeniyle Eyüpspor'u da 6 bin 800 lira para cezasıyla cezalandırdığı belirtildi.

DİYARBAKIR'A 6 PUNALIK DARBE
PFDK'nın, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Maltepespor ile oynayacağı müsabaka için belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesinden dolayı Diyarbakırspor'un, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a maddesi uyarınca, 3-0 hükmen mağlup sayılmasına ve mevcut puanından 3 puanın silinmesine karar verdiği kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız