Federer yarı finalde

Fransız Gael Monfils karşısında ter atan Federer, peş peşe 20'nci Grand Slam yarı finaline yükseldi.

Haberler Ntvspor 03.06.2009 - 19:31

İSTANBUL - Rafael Nadal, Andy Murray ve Novak Djokovic'in elenmelerinin ardından Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda en büyük favori haline gelen 2 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer yarı finalde.

Grand Slam'lerde peş peşe 20'nci kez yarı final vizesi alan Fedex, 11 numaralı seribaşı Fransız Gael Monfils önünde ilk sette zorlanmasına rağmen 3-0 galip geldi.

Tüm maç boyunca servisini kırdırmayan Federer, ilk sette kendisi de bunu başaramayınca 8-6'lık tie-break'le sonuca gitti.

İkinci setten itibaren tüm kontrolü eline alan Federer, evsahibi ülkenin çeyrek finaldeki tek temsilcisini kendi seyircisi önünde zor durumlara düşürdü.

6-2 ve 6-4'lük setlerle maçı 3-0'a getiren ünlü raket 2 saat 10 dakikada (ilk set 61 dakika) korttan galibiyetle ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız