Fenerbahçe, Belhanda'dan vazgeçti

Fenerbahçe Spor Kulübü, Fransa'nın Montpellier takımında forma giyen Younes Belhanda'nın transferinden vazgeçtiğini duyurdu.

Haberler 30.01.2013 - 22:10

Fenerbaçe, Younes Belhanda transferinde sonuca ulaşamadı.

Sarı-lacivertli yönetimden yapılan açıklamada Montpellier'in sürekli değişen talepleri nedeniyle transferden vazgeçildiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Montpellier futbol takımının futbolcusu Younes Belhanda’nın transferi ile ilgili kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şekip Mosturoğlu’nun Fransa’da yaptığı çalışmalar sonucunda hem Fransız kulübü hem de Faslı futbolcu Belhanda’nın üzerinde anlaşılan bonservis ücreti ve futbolcunun talep ettiği transfer bedelleri hakkında sürekli değişiklik içeren talepleri üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü işbu transferden, Fenerbahçe’nin prensipleri ve menfaatleri doğrultusunda vazgeçmiştir."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız