Grekoromen’de hayal kırıklığı

Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Grekoromen Milli Takımı’ndan Selçuk Çebi final şansını kaybetti. Diğer sporcularımızdan Hammet Rüstem, Rahman Bilici ve Refik Ayvazoğlu ilk turda elendi.

Haberler 04.04.2009 - 14:59

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda bugün mindere çıkan Grekoromen Milli Takımı sporcularından 74 kiloda Selçuk Çebi, ilk turda İspanyol Jose Joan Ruiz karşısında son derece rahat bir müsabaka çıkardı. Milli Güreşçimiz, Ukraynalı Shatskykh ile yaptığı yarı final müsabakasında ise oldukça yorgun göründü ve Ukraynalı rakibine yenilerek, altın madalya şansını kaybetti.

Selçuk Çebi akşam seansında bronz madalya için mindere çıkacak.

55 kiloda mücadele eden Milli Takım'ın Ahıska kökenli genç sporcusu Hammet Rüstem ilk turu maç yapmadan geçti. İkinci turda Bulgar Kostadinov ile karşılaşan Rüstem tecrübesizliğinin kurbanı oldu ve minderden 2-1 mağlup ayrıldı. Hammet Rüstem, Bulgar sporcunun yarı finalde mağlup olmasıyla şampiyonadan elendi.

60 kiloda Rahman Bilici ilk turda Sırbistan'dan Davor Stefanek'e müsabakanın tamamlanmasına 3 saniye kala tuşla yenildi. Milli sporcumuzda, Sırp güreşçinin yarı final müsabakasını kaybetmesiyle şampiyonaya veda etmiş oldu.

66 kiloda Refik Ayvazoğlu ilk turda dünya ve olimpiyat şampiyonu Azeri Ferid Mansurov'a 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Ayvazoğlu, Azeri güreşçinin çeyrek finalde Rus rakibine yenilmesiyle şampiyonadan elendi.

Avrupa Şampiyonası'na, akşam seansında 4 sıklette yapılacak repesaj ve madalya müsabakalarıyla devam edilecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız