Hamburg'da zafer Davydenko'nun

Uluslararası Almanya Açık Tenis Turnuvası'nı finalde Fransız Mathieu'yü 2 sette deviren Rus Davydenko kazandı.

Haberler 27.07.2009 - 10:40

Hamburg'da düzenlenen Uluslararası Almanya Açık Tenis Turnuvası finalinde 2 numaralı seri başı Nikolay Davydenko ile 13 numaralı seri başı Paul-Henri Mathieu karşılaştı.

Mathieu ilk sete iyi başladı. Davydenko'nun servisini kıran Fransız tenisçi durumu 3-1'e getirdi. Ancak rakibine güçlü karşılık veren Davydenko üst üste 4 oyun alarak önce 5-3 öne geçti ve ardından da seti 6-4 kazandı.

Rus tenisçi ikinci sette daha temkinliydi. Maç boyunca ilk servislerinin yüzde 78'ini oyuna sokan ve yakaladığı 13 servis kırma şansının 5'ini değerlendiren Davydenko ikinci seti de 6-2 kazanarak şampiyon oldu.

Topuğundaki sakatlık nedeniyle bu sezon iki ay kortlardan uzak kalan 28 yaşındaki Rus tenisçi, böylece kariyerindeki 15'inci ATP turnuvası zaferine ulaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız