Hesselink Hull City'de

Celtic'ten ayrılan tecrübeli Hollandalı forvet oyuncusu Vennegoor of Hesselink, Premier Lig takımlarından Hull City'ye transfer oldu.

Haberler 03.09.2009 - 14:57

İngiltere Premier lig ekiplerinden Hull City, Hollandalı 30 yaşındaki golcü futbolcu Jan Vennegoor of Hesselink'i kadrosuna kattı.

Geçen sezon sonu 3 yıldır forma giydiği Celtic'ten ayrılan ve boşta kalan Jan Vennegoor of Hesselink, Hull City ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Hull City Başkanı Paul Duffen, geçen sezon yeterince gol atamadıklarını belirterek, ''Jan Vennegoor gibi tecrübeli bir golcüye ihtiyacımız vardı. Jan, Avrupa'nın üst liglerinde goller atmış bizim ihtiyacımız olan bir futbolcu. Jan'ın yetenekleriyle tecrübesiyle bizi daha ileri taşıyacağını düşünüyoruz'' dedi.

İngiltere'de transfer dönemi 1 Eylül Salı günü sona ermesine rağmen, Jan Vennegoor of Hesselink'in serbest futbolcu statüsünde olması sebebiyle bu transferin gerçekleştiği belirtildi.

Hull City'nin, Villareal'e geri dönen Altidore'un eksikliğini Hesselink'i renklerine bağlayarak, kapattığı bildirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız