Honved'in Fenerbahçe heyecanı

UEFA Kupası 3. ön eleme turu maçında Fenerbahçe'nin rakibi Honvedli futbolcuları Fenerbahçe heyecanı sardı.

Haberler 27.07.2009 - 16:39

BUDAPEŞTE - Fenerbahçe'nin UEFA Kupası 3. ön eleme turu maçındaki rakibi Macaristan'ın Budapeşte Honved takımı, bugün yaptığı antrenmanla Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki Macar takımı kendi stadı olan Bozsik Stadı'nda 90 dakika süren bir antrenman yaptı.

Teknik direktör Tibor Sisa gözetiminde yapılan antrenmanda ısınma hareketlerinden sonra çift kale maç yapan Macar takımı oyuncularının, Fenerbahçe maçına ne kadar önem verdikleri dikkat çekti.

Takımın defansının önemli oyuncusu olan, aynı zamanda cumartesi günü Kaposvar ile oynanan maçta serbest vuruştan takımına gol kazandıran Norbert Hajdu, antrenman sonrası açıklamalarda bulundu.

Hajdu, Fenerbahçe'nin Avrupa'nın güçlü takımlarından biri olduğunu belirterek, ''iki takımın gücü de ortada, elimizden geleni yaparak İstanbul'dan avantajlı skorla ayrılmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı. İstanbul'da alacakları bir beraberliğin kendilerini avantajlı duruma getireceğini söyleyen Hajdu, 50 bin ateşli Türk taraftarı önünde oynayacakları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Budapeşte Honved Takımı'nın 3 yıldan bu yana yabancı oyuncusu olan Fildişi Sahilleri'nden Angoua Brou Benjamin ise, ''Zor bir maç olacak. Fenerbahçe yıldızlar topluluğu'' açıklamasında bulundu. Honved defansında son adam olarak görev yapan siyahi oyuncu Benjamin, Fenerbahçe'nin forvetlerine gol izni vermeyeceğini iddia etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız