Kayserispor'dan holiganlara tepki

Kayserispor basın sözcüsü Rıfat Pehlivan bazı holigon taraftarların Kayserispor'a zarar vermeye başladığını söyledi.

Haberler 12.03.2009 - 13:34

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Kayserispor'un stat anarşisini, küfürü, kısacası holiganlığı ortadan kaldırma çabasının bir parçası olmaya devam edeceğini vurguladı.

Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasında bir grup taraftarın kulüp yönetimi aleyhine yaptığı tezahuratın, kulübe zarar verdiğini ifade eden Rifat Pehlivan, aileleri uyararak ''Çocuklarımızı şuursuz, ne yaptığını bilmez, toplumun başına bela kişilerin ellerine teslim etmeyin. Futbol sadece bir oyundur. Taraftar olmak, kasıp kavurmak, anlamsızca bağırmak, sudan sebeplerle olay çıkartıp kavga etmek olamaz. Futbol tarihimizin en görkemli stadının açılışında, bu tarihe tanıklık etmenin, keyfini yaşamanın yerine, başkanımız ve kulübümüz aleyhine bağıranların amaçlarının ne olduğu ve kimler tarafından yönlendirildiği malumdur.'' dedi.

Kayserispor 2. Başkanı Türker Horoz da Kayserispor aleyhine haber yapmayı alışkanlık yapanları, bir otelde toplanıp yönlendirilen kişileri bildiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız