Mandanda'dan Beşiktaş'a kötü haber

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu öne sürülen Fransız kaleci Mandanda, sezon sonuna kadar Olympique Marsilya'da kalacağını ifade etti.

Haberler Anadolu Ajansı 07.01.2016 - 19:37

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Olympique Marsilya'nın kalecisi Steve Mandanda, birçok kulüpten transfer teklifi almasına rağmen sezon sonuna kadar kulübünde kalacağını açıkladı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından geleceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Mandanda, "Hakkımda basında çıkan transfer söylentilerini sonlandırmak istiyorum. Menajerim ara transfer döneminde birçok kulüpten teklif aldı. Yaptığımız incelemenin ardından, benim için en iyi seçeneğin sezon sonuna kadar Olympique Marsilya'da kalmak olduğuna karar verdik" ifadelerini kullandı.

Fransız eldiven, bu yönde karar almasının temel nedenlerinin, kulübe karşı bağlılığı ve takım kaptanı olarak aldığı sorumluluk olduğunu vurguladı.

Ara transfer döneminde yeni bir kaleciyi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ın, transfer listesinin ilk sıralarında Mandanda'nın yer aldığı öne sürülüyordu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız