Milli maçta kavga!

Bodrum'da oynanan Türkiye ile Rusya 19 yaş altı milli takımlar maçında bitiş düdüğünün ardından kavga çıktı.

Haberler 05.03.2010 - 22:13

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Türkiye ile Rusya 19 yaş altı milli futbol takımları arasında oynanan maç sonunda kavga çıktı.

Ortakent Yahşi Bilal Şahin Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Oldukça çekişmeli geçen ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle karşılaşma 2-2 sona erdi.

Sert geçen ikinci yarının sonunda iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Sahaya giren Bodrum ilçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler ve iki takımın teknik heyeti kavgayı güçlükle yatıştırdı.

İki takım oyuncuları kavganın yatışmasının ardından soyunma odalarına gittiler. Kavga sırasında ciddi bir yaralanmanın olmadığı bildirildi.

BAZI RUS OYUNCULAR AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ
Muğla'nın Bodrum ilçesinde Türkiye ile Rusya 19 yaş altı milli futbol takımları arasında oynanan maç sonunda çıkan kavgada hafif yaralanan bazı Rus oyuncular, Bodrum Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildi.

Ortakent Yahşi Bilal Şahin Stadı'nda oynanan karşılaşma sonunda iki takım oyuncuları arasında çıkan kavgada, bazı futbolcular hafif yaralandı. Kavgada yaralanan Rus oyuncular, maçta sakatlanan takım arkadaşlarıyla birlikte Bodrum Devlet Hastanesi'ne geldi.

Rus oyuncular, ayakta tedavilerinin ardından hastaneden ayrıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız