Morais hastaneye kaldırıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanın ardından hastaneye kaldırıldı.

Haberler Ntvspor 03.02.2016 - 18:19 Son Güncelleme : 03.02.2016 - 19:54

Portekizli teknik adamın sağlık durumu ile ilgili NTV Spor'a konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Morais'e hastanede yapılan ilk kontrolünde beyin kanaması teşhisi konuldu. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Morais'in bilinci açık ve sağlık durumu iyi" dedi.

TEKNİK DİREKTÖR MORAİS'İN DURUMU STABİL

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cumhur Arıcı, Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in tansiyon yükselmesine bağlı beyin kanaması geçirdiğini söyledi. Jose Morais'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Arıcı, yapılan kontrollerde beyinde baloncuk saptanmadığını kaydetti. Morais'in yaklaşık 10 gün hastanede gözetim altında tutulacağını kaydeden Prof. Dr. Arıcı, "Yarın sabah anjiografisi çekilecek. Eğer kanama genişlemesi tespit edilirse hemen ameliyat edilecek. Eğer böyle bir durum yoksa gözetim altında tutmaya devam edeceğiz. Yine bu süre içinde kanama genişlemesi kontrolleri yapılacak. Genişleme tespit edilirse yine müdahale edeceğiz. Şu anda bilinci açık, durumu stabil" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız