Ndiaye için ilk görüşmeden sonuç çıkmadı

Osmanlıspor'da, Badou Ndiaye için Galatasaray'ın önerdiği 5 milyon euroluk bonservis ücreti kabul edilmedi.

Haberler Anadolu Ajansı 26.07.2017 - 00:40

Osmanlısporlu futbolcu Badou Ndiaye'nin transferi için başkent ekibiyle Galatasaray arasında yapılan ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.

Alınan bilgiye göre, Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün kulüp yetkilileriyle başkentte yaklaşık 2 saat süren bir görüşme yaptı. Önerilen 5 milyon euroluk teklif Osmanlıspor Kulübü tarafından kabul edilmedi.

Mor-sarılıların Senegalli oyuncu için 10 milyon euroluk bonservis bedeli istediği, bu nedenle transfer görüşmesinden bir sonuç çıkmadığı öğrenildi.

Sportif direktör Ergün'ün, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile yapacağı görüşme sonrasında, başkent ekibine yeni bir teklif sunması bekleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız