'Özçekim'e UEFA soruşturması

UEFA, Avrupa Ligi'nde Sırbistan temsilcisi Partizan'ı ağırlayan İngiliz temsilcisi Tottenham Hotspur hakkında, bir taraftarın futbolcularıyla özçekim yapması nedeniyle soruşturma açıldı.

Haberler Ntvspor 28.11.2014 - 21:26

UEFA'dan yapılan yazılı açıklamada, Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın grubunda yer alan Tottenham Hotspur ile Partizan arasında oynanan maçta taraftarların sahaya girmesi nedeniyle İngiliz temsilcisi hakkında disiplin soruşturması başlattı.
     
UEFA Disiplin Kurulu, soruşturma ile ilgili kararını 11 Aralık'ta İsviçre'nin Nyon kentinde yapacağı toplantının ardından alacak. Siyah-beyazlılar, grubundaki son maçını Tottenham Hotspur ile yine 11 Aralık'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak.
     
Londra'daki White Hart Lane Stadı'nda yapılan maç sırasında sahaya birkaç taraftar girmişti. Bu taraftarlardan birinin, Tottenham futbolcusu Kyle Naughton ile özçekim yapmasının ardından Ukraynalı hakem Yevhen Aranovskiy, 40. dakikada maçı durdurarak soyunma odasına gitmişti.
     
Olayların yatışmasının ardından karşılaşma, 15 dakikalık gecikmeyle yeniden başlamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız