Petr Cech Beşiktaş yolunda

Chelsea'nin tecrübeli kalecisi Petr Cech'in adı, Beşiktaş ile anılıyor. Çek eldivenin menajeri, Beşiktaş'la görüştüklerini açıkladı.

Haberler 15.05.2015 - 14:58

İngiliz basınına konuşan Petr Cech'in menajeri Viktor Kolar, Çek kalecinin kontratının devam etmesine rağmen başka kulüplerle görüşmesine Chelsea yönetimi tarafından izin verildiğini söyledi.
     
İznin ardından transfer görüşmelerine başladıklarını vurgulayan Kolar, "İlk olarak hafta içinde Beşiktaş ile görüştük. Petr, düzenli olarak forma giyeceği bir kulüpte oynamak istiyor" ifadelerini kullandı.
     
Chelsea'de 11 sezondur forma giyen 32 yaşındaki kaleci Cech ile Arsenal'in de ilgilendiği öne sürülüyor. Premier Lig'de 332 maça çıkan Cech, Chelsea ile 4 lig, 4 Federasyon Kupası, bir kez de UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kupalarını kaldırmıştı.

ÇEBİ, 'KALECİ ARAMIYORUZ' DEMİŞTİ

Dün NTV Spor'a konuşan Beşiktaş yöneticisi Ahmet Çebi ise "Büyük ihtimalle Atiba ile yeniden anlaşacağız. Fakat gündemimizde kaleci yok" demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız