Roberto Carlos’tan Marcelo'ya övgü

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Real Madrid’in genç sol kanat oyuncusu Marcelo’nun yeni bir Roberto Carlos olabileceğini söyledi.

Haberler 24.03.2009 - 14:05

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, İspanyol spor gazetesi AS’ta yer alan demecinde Real Madrid’in genç sol kanat oyuncusu Marcelo’nun ileride “Bir Roberto Carlos" olacağını belirtti.

Milli maçlardan dolayı tatil olarak Brezilya’ya gittiğini ve San Paulo’da olduğunu söyleyen Carlos, "Marcelo biraz daha ileriye doğru oynamaya başladı ve bu onun oyununa iyi yansıyor. Kalitesini onun hakkında şüphesi olanlara gösterdi" dedi.

"Marcelo'nun çok büyük bir geleceğe sahip olduğunu" ve "Real Madrid’de yeni bir Roberto Carlos olabileceğini" kaydeden Brezilyalı futbolcu, solak olan birinin sağ ayağıyla gol atmasının zor olduğunu, bu yüzden Marcelo’nun ligde sağ ayağıyla attığı son golün özellikle değer taşıdığını savundu.

Roberto Carlos, La Liga’yı yakından takip ettiğini kaydedip; "Bir ay önce Barcelona favori diyordum ama şimdi Real Madrid ile arasında güzel bir düello olacak gibi gözüküyor" değerlendirmesini yaptı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız