Manchester City, Ederson'u tarihin en pahalı kalecisi yapabilir

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Benfica'nın kalecisi Ederson'u renklerine bağlamak istiyor. Transfer gerçekleşirse Ederson futbol tarihinin en pahalı kalecisi olacak.

Haberler Ntvspor 29.05.2017 - 10:21

Bu sezon kalecilerinden beklediğini bulamayan Manchester City, Caballero ile yollarını ayırdıktan sonra gözünü Benfica'nın genç file bekçisi Ederson'a çevirdi.

Kupa zaferi sonrası Benfica'daki muhtemelen son maçını oynadığını söyleyen 23 yaşındaki kalecinin önümüzdeki günlerde kendisini City'e bağlayan imzayı atması bekleniyor.

İngiliz ekibinin kasasından bu transfer için 40 milyon euro çıkacak. Ederson böylece Gianluigi Buffon'u geride bırakarak futbol tarihinin en pahalı kalecisi unvanını alacak.

City daha önce de 50 milyon euro karşılığında Monaco'nun yıldızı Bernardo Silva'yı renklerine bağlamıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız