Tuncay için Everton da devrede

İngiliz basını, Aston Villa, Tottenham ve Fulham'dan sonra Everton'ın da Tuncay Şanlı için, Middlesbrough'nun kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı. Everton'ın Tuncay için belirlediği rakam ise 4 milyon sterlin...

Haberler 08.07.2009 - 14:49

İngiltere'de yayınlanan Daily Mail gazetesi, Premier Lig takımlarından Everton'ın, küme düşen Middlesborough'un ünlü Türk futbolcusu Tuncay Şanlı için 4 milyon sterlinlik bir teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

Middlesborough'un Tuncay Şanlı gibi yüksek ücret ödediği futbolcularını elinden çıkartmak istediğini belirten gazete, Everton'ın da bu isteği fark edip Tuncay için 4 milyon sterlin önermeye hazırlandığını duyurdu.

Bu arada Middlesborough Teknik Direktörü Gareth Southgate'in, sezon öncesi antrenmanlara katılmakta geciken Afonso Alves ve Mido'dan birer açıklama beklediği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız